Strife-IT Duitsland

Duitsland: Een maand lang onbeperkt internet voor het hele gezin voor 32,50!

Voor mensen die op vakantie gaan is internet natuurlijk van groot belang, maar de bundels van de Nederlandse providers zijn veel te klein om zonder zorgen online te gaan op vakantie, en al helemaal met het hele gezin. Met de Duitse simkaart maakt u gebruik van het E-Plus netwerk in Duitsland (de Duitse KPN partner). Kan ik dit zelf ook? Ja, iedereen kan dit!!

De bundel bevat 3GB internet op volle snelheid. Hierna gaat de snelheid omlaag tot het einde van de maand (nog genoeg voor Whatsapp, mail etc). Op de verlaagde snelheid kunt u onbeperkt van het internet gebruik maken.

Heeft u ergens nog een oude Android telefoon liggen? Deze kan heel vaak gebruikt worden als mobiele hotspot zodat het hele gezin met één kaartje kan internetten. Laat mij weten wat voor toestel u heeft liggen, dan zoek ik voor u uit of dit mogelijk is. 

Het bereik op de Duitse snelwegen is over het algemeen goed genoeg om te kunnen internetten op de telefoon en/of de tablet/laptop. Zo hebben uw kinderen altijd wat te doen, u kunt onderweg de files opzoeken en vermijden en u reist comfortabeler naar uw eindbestemming.

Wilt u vooraf weten of uw vakantiebestemming voldoende dekking heeft, stuur mij dan even een bericht met daarin uw bestelling (ivm privacy mag u ook alleen de plaats van bestemming opgeven), dan zoek ik dit voor u uit!

Simkaart met 3GB tegoed: € 32,50

Alle prijzen zijn inclusief BTW.