Vragen

-Ben ik verzekerd voor het feit dat ik geen enorme rekening krijg achteraf?

Antwoord: Jazeker. Alle producten van Strife-IT zijn op prepaid basis, zodat een billshock niet mogelijk is.


- Is mijn oude telefoon geschikt als mobiele router?

Antwoord: Als dit een smartphone is, meestal wel. Praktisch alle toestellen met Android en iPhones vanaf de 4 kunnen worden ingesteld als mobiele hotspot, al is dat op toestellen ouder dan drie jaar niet altijd standaard mogelijk. Neem van tevoren contact met ons op zodat wij kunnen bepalen of jouw oude telefoon deze functie al ondersteunt. Is dit niet het geval, dan biedt Strife-IT voor 15 euro een vernieuwing van de software van je mobiele telefoon aan waardoor dit wel mogelijk wordt. Je stuurt je telefoon dan per post aangetekend naar ons op en wij sturen hem volledig ingesteld weer naar je terug. Dit hoef je slechts één keer te doen!

 

- Kan ik tijdens het gebruik extra internettegoed bijkopen?

Antwoord: In de meeste gevallen wel. Wanneer dit niet kan staat dit bij het product aangegeven. De kosten van het bijboeken van internettegoed variëren per product, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

 

- Waar werken de producten van Strife-IT allemaal?


Antwoord: De producten van Strife-IT werken overal waar je met je mobiele telefoon kan bellen. Wil je zeker weten dat je op je bestemming bereik hebt? Geef dan van voordat je een product gaat bestellen de plaats waar je naartoe gaat aan ons door door een mail te sturen. Wij controleren dan of er dekking is op die locatie. Is dat er niet, zoeken we samen met jou naar een passend alternatief.


- Is het gebruik veilig genoeg voor bijvoorbeeld internetbankieren?

Antwoord: Jazeker! In tegenstelling tot een openbaar wifi netwerk of de meeste betaalde hotspots is al het verkeer wat via onze producten loopt beveiligd. Je hebt je volledig private aansluiting op internet.


- Wat is de snelheid van het internet?

Antwoord: Dit hangt af van de lokale dekking, het toestel dat je gebruikt en het product dat je besteld hebt. Wil je dit van tevoren weten, neem dan contact met ons op.